آموزشی

کاربرد سشوار صنعتی و تفاوت آن با سشوار معمولی

کاربرد سشوار صنعتی و تفاوت آن با سشوار معمولی

مهم‌ترین کاربردهای سشوار صنعتی

فرض کنید می‌خواهید محیطی را هر چه سریع‌تر خشک کنید و اصلا‌ زمانی برای‌تان باقی‌نمانده. چه کار می‌کنید؟ آن را جلوی شعله مستقیم آتش یا بخاری می‌گذارید؟ یا باد ملایم و تقریبا گرم سشوار را به سمتش می‌گیرید تا به مرور خشک شود؟

من برای شما پیشنهاد بهتری دارم؛ سشوار صنعتی! این دستگاه قادر است باد گرم را در دما و سرعت‌های مختلف تولید کند و کار شما را راه بیندازد. برای آشنایی با تعریف و کاربردهای مختلف این دستگاه، تاپایان این بلاگ با ما همراه باشید.

 سشوار صنعتی چیست؟

سشوار صنعتی یک ابزار فوق‌العاده است که معمولا مکانیسمی قابل تنظیم برای کنترل میزان باد و گرمای تولید شده دارد. این دستگاه می‌تواند جریان هوایی با سرعت و دمای متفاوت (بین 500 تا 700 درجه سانتی‌گراد) تولید کند.

علاوه ‌بر این، سشوار صنعتی می‌تواند جایگزین ابزارهایی که در گذشته حرارت خود را از طریق شعله مسقیم تامین می‌کردند، شود و بسیار کار را برای ما آسان‌تر و ایمن‌تر کند. این ابزار صنعتی از دو بخش عمده‌ تشکیل شده‌است: المنت که تولید گرما می‌کند و موتور که انتقال هوای گرم به بیرون را انجام می‌دهد.

 

تفاوت سشوار صنعتی با معمولی

قطعا سشوار معمولی در هر خانه‌ای پیدا می‌شود. شاید بپرسید با وجود سشوار معمولی، چه نیازی به خرید سشوار صنعتی است؟ در پاسخ به این سوال باید بگویم که قدرت سشوار صنعتی، اصلا قابل مقایسه با سشوار معمولی نیست. از سشوار معمولی به دلیل گرمای پایینی که تولید می‌کند فقط برای مصارف خانگی (به طور معمول، خشک کردن مو و موارد آرایشی) استفاده می‌شود. ولی سشوار صنعتی توانایی تولید دماهای بسیار بالاتر و جریان هوای بیشتری نسبت به نمونه خانگی دارد. این دستگاه‌ها از شدت باد بیشتر و حرارت بالاتری نسبت به سشوارهای معمولی برخوردار هستند و می‌توانند عصای دست افراد فنی و صنعتگران باشد.

مهم‌ترین کاربردهای سشوار صنعتی

با توجه به آن‌چه که در تعریف سشوار صنعتی گفته شد، می‌توان حدس زد که از این وسیله در انجام کارهایی که نیاز به حرارت بالا دارند، استفاده می‌شود. بنابراین در هنگام استفاده از این دستگاه باید به نوع مواد و متریال استفاده شده، دقت شود.

از مهم‌ترین کاربردهای سشوارهای صنعتی، می‌توان به گرم‌ کردن لوله‌های یخ‌زده، خم‌کاری لوله‌های پلاستیکی، شرینگ کردن در صنایع بسته‌بندی، کندن روکش، گرم کردن چسب‌ها، گرم کردن جوش‌ها، رنگ‌زدایی و خشک کردن رنگ اشاره کرد.

از مزایای جذاب این دستگاه نیز می‌توان به این نکته اشاره کرد که سشوار صنعتی، برای بالابردن حرارت از هیچ شعله‌ی سوزاننده‌ای استفاده نمی‌کند. به همین دلیل کار کردن با آن ساده‌تر و ایمن‌تر است. همچنین باعث سوختن سطح کار و آسیب به آن نمی‌شود.

 

 کاربرد سشوار صنعتی در رزین

یکی از سخت‌ترین مراحل در تولید ظروف وتجهیزات زیبای رزینی، گرفتن حباب‌های زیر سطح کار است. سشوار صنعتی، این کار را هم برای شما ساده‌تر می‌کند.

با حرارت تولید شده در این دستگاه، حباب اضافی در رزین خارج می‌شود و یک سطح کاملا صاف و یکنواخت به شما تحویل می‌دهد. برای خشک‌کردن سطح رزین هم از این دستگاه استفاده می‌شود.

 

کاربرد سشوار صنعتی در تعمیرات موبایل

اگر به تعمیرات موبایل مشغول هستید هم این دستگاه می‌تواند کار شما را ساده‌تر کند. علاوه ‌بر استفاده‌های صنعتی، در محیط‌های خدماتی و برای تعمیرات موبایل نیز از سشوار صنعتی استفاده می‌شود.

با توجه به این‌که در چسباندن قطعات موبایل از چسب‌های بسیار قوی و محکم استفاده می‌شود، برای تعمیرات موبایل می‌توان با تولید گرما و باد گرم این ابزار، قطعات را بدون شکستگی از هم جدا کرد.

 

قدرت سشوار صنعتی

فراموش نکنید که سشوار صنعتی یک دستگاه برقی است و برای آن که تمام کاربردهایش را به خوبی انجام دهد، باید از قدرت بالایی برخوردار باشد. هرچه ولتاژ و قدرت سشوار برقی بالاتر باشد، گرما و باد خروجی تولیدشده توسط دستگاه بیشتر می‌شود‌.

بنابراین پیش از خرید سشوار صنعتی دقت کنید که دارای یک موتور قدرتمند با توان و ولتاژی بالا باشد.

 

سخن پایانی

سشوار صنعتی یک دستگاه پرقدرت با ظاهری شبیه به سشوار معمولی است که می‌تواند برای انجام تمام کارهایی که به جریان باد با دمای بالا نیاز دارند، به شما کمک کند. در این مقاله شما را با تعریف سشوار صنعتی و چند نمونه از رایج‌ترین کاربردهای آن آشنا کردیم.

آیا تا به حال تجربه کار با این دستگاه را داشته‌اید؟ نظرات، تجربیات و سوال‌های خود را در زیر همین مقاله برای ما بنویسید تا در اولین فرصت، پاسخ دهیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *