تنوع بالای اینورتر جوشکاری آروا در بازار باعث شده تا پاسخ به این سوال که “کدام اینورتر آروا را بخریم که کارآمدتر باشد؟!” کمی دشوار شود! به عبارت دیگر اگر به ابزار فروشی ها مراجعه کنید و این سوال را از فروشندگان این فروشگاه ها بپرسید امکان دارد پاسخ های متفاوتی بگیرید. چون اینورترهای جوشکاری آروا تنوع بسیار بالایی دارند و همه مدل های آن ها به جرات جزو برترین و کارآمدترین دستگاه های جوشکاری هستند.
اما شما دوست عزیزی که قصد خرید دستگاه جوش کارآمد دارید باید خودتان بهترین مدل را بیابید نه این که از فروشنده بخواهید آن را به شما معرفی کند! زیرا فروشنده از شرایط کاری شما و این که به چه منظور میخواهید دستگاه جوش بخرید بی اطلاع است و به همین دلیل هم بهترین اینورتر را از دید خودش به شما معرفی میکند.
ما در فروشگاه ابزار قشقایی همواره در تلاشیم تا بهترین محصولات و خدمات را به شما مشتریان عزیز ارائه دهیم و از همین رو تصمیم گرفتیم تا چند نکته و فاکتور مهم که باید هنگام خرید اینورتر و دستگاه جوش آروا به آن ها توجه کنید را در این مقاله بنویسیم تا شما عزیزان با توجه به آن ها و مقایسه آن ها با شرایط شغلی خودتان، بهترین و کارآمدترین اینورتر را خریداری نمایید.
دسته بندی دستگاه های جوش از ابتدای تولید تاکنون
پیش از این که بخواهیم به نکات مهم و راهنمای خرید اینورتر آروا بپردازیم باید بدانیم دستگاه های جوش از ابتدای تولید تا همین حالا که اینورترها روی بورس هستند و فروش بیشتری دارند، به چند دسته تقسیم میشوند و اصلا روند تولید این دستگاه ها به چه شکل بوده است.
ترانس های جوشکاری
ترانس های جوشکاری اولین نوع از دستگاه های جوش بودند که شما اگر جزو پیشکسوتان صنعت جوشکاری باشید حتما با آن ها کار کرده اید. این دستگاه ها اتلاف انرژی بالایی داشتند و باعث مصرف بی رویه برق میشدند، وزن سنگین و کیفیت خروجی پایین نیز از دیگر عیوب و اشکالات این دستگاه ها محسوب میشدند.
در نهایت تمام عیوب شمرده شده باعث کنار گذاشته شدن این مدل دستگاه ها از صنعت جوشکاری شدند. البته این را هم بگویم که ترانس های جوشکاری به طور کامل از چرخه تولید و مصرف کنار گذاشته نشده اند و هنوز هم هستند کسانی که از این دستگاه ها استفاده میکنند.
دینام های جوشکاری
دومین گروه از دستگاه های جوش که خروجی D.C داشتند و از نظر کیفیت خروجی بهتر از ترانس های جوشکاری بودند، دینام جوشکاری نامیده میشدند. اما خب عیوبی مثل وزن سنگین و هزینه های بالای تعمیر و نداشتن خدمات پس از فروش و … باعث شدند تا دینام های جوشکاری به طور کلی کنار گذاشته شوند و هیچکس از آن ها استفاده نکند!
دستگاه های رکتیفایر
دستگاه های رکتیفایر سومین مدل از دستگاه های جوش هستند که در مقایسه با دو مدل قبل عملکرد بهتر و کیفیت بالاتری دارند و باعث اتلاف انرژی نیز نمیشوند. این دستگاه جوش ها همچنین جهت استفاده در مناطقی که دسترسی به برق شهری ندارند گزینه بسیار مناسبی هستند و به همین دلیل هنوز هم مصرف دارند.
اینورترهای جوشکاری
اینورترهای جوشکاری نیز چهارمین مدل از دستگاه های جوشکاری هستند که به دلیل داشتن مزایای بسیار در مقایسه با 3 دستگاه معرفی شده، در چند سال اخیر با سرعت بالا جایگزین آن ها شده اند. کمپانی آروا اولین شرکت ایرانی است که توانسته کارآمدترین اینورترهای جوشکاری را تولید و با مناسبترین قیمت روانه بازار کند.
مزیت های اینورترهای جوشکاری نسبت به سایر دستگاه های جوشکاری
یک سوال از شما صنعتگران عزیز دارم؛ به نظر شما و با توجه به مطالعه مطالب بالا، چرا اکثر جوشکاران و صنعتگران اینورترهای جوشکاری را به سایر دستگاه های جوش ترجیح میدهند؟!
با اندکی فکر کردن و جستجو در مشخصات اینورترهای جوشکاری میتوانید خیلی راحت پاسخ این سوال را بیابید! اینورترهای جوشکاری مزایایی نسبت به ترانس ها، دینام ها و رکتیفایرها دارند و همین مزایا باعث افزایش فروش آن ها میشود.
مهمترین مزیت ها و دلایل گرایش مردم و بخصوص صنعتگران به اینورترهای جوشکاری عبارتند از؛
- ابعاد کوچک
- وزن سبک
- قابلیت حمل آسان
- کیفیت جوش بسیار بالا
- مصرف پایین برق
- سازگار با انواع الکترودها
- مجهز شدن به سیستم های محافظ
- عدم چسبندگی الکترودها
- قیمت مناسب
البته این را هم بگویم که همه این موارد در تمام اینورترها مشاهده نمیشود و چه بسا یک اینورتر قیمت بالاتری نسبت به ترانس های جوشکاری داشته باشد یا این که از نظر سیستم محافظ ضعیفتر باشد! اما خب در تولید اینورترهای جوشکاری آروا مخصوصا مدل هایی که صنعتی هستند مثل اینورتر جوشکاری 200 آمپر آروا مدل 2111 تمام این موارد رعایت شده و همین موضوع سبب افزایش محبوبیت دستگاه جوش های این برند شده است.
ویژگی هایی که تاثیر مستقیم بر قیمت اینورتر جوشکاری آروا دارند!
شما هنگام خرید دستگاه جوش آروا یا به طور کلی هر اینورتر جوشکاری باید به چند پارامتر و فاکتور خیلی مهم توجه کنید؛
- کیفیت دستگاه و ویژگی های ظاهری
- گارانتی و خدمات پس از فروشی که توسط سازنده دستگاه ارائه میشوند
- میزان آمپر خروجی
- تک یا سه فاز بودن دستگاه
- موجود بودن قطعات اینورتر در بازار و سهولت تعمیر آن
- سیکل کاری اینورتر
البته همه این موارد را باید با نیاز خودتان تطبیق دهید و به همین دلیل هم نمیتوان عدد مشخصی برای آن ها گفت، مثلا نمیشود گفت اینورتر جوشکاری که این ابعاد را دارد یا آمپر خروجی آن فلان مقدار است، بهترین دستگاه جوشکاری است!
پس در مجموع بهترین اینورتر آروا، مدلی است که در تمام این موارد و ویژگی ها دقیقا با نیاز شما مطابقت داشته باشد و نیاز شما را رفع کند. شما به آسانی با مطالعه مشخصات اینورتر مورد نظر خود در بزرگترین ابزارفروشی خوزستان (ابزار قشقایی) میتوانید این اطلاعات را بدست آورید و با مقایسه آن ها با یکدیگر بهترین مدل را انتخاب و خریداری نمایید.
بهترین آمپر خروجی و سیکل کاری برای اینورتر جوشکاری کدام است؟
آمپر خروجی و سیکل کاری دو مورد از مهمترین موارد در خرید اینورترهای جوشکاری هستند، در نتیجه دو سوال پرتکرار در زمان خرید اینورتر جوشکاری آروا arva سوال درباره آمپر خروجی و سیکل کاری مدل مورد نظر است. در ادامه به صورت جداگانه به بررسی این دو مورد خواهم پرداخت تا به این ترتیب شما عزیزانی که قصد خرید اینورتر دارید بتوانید بدون نیاز به پرسوجو و اتلاف وقت دقیقا بر روی همان مدلی که متناسب با نیاز شما ساخته شده دست بگذارید و با خیالی آسوده آن را خریداری کنید.
آمپر خروجی اینورتر آروا
به طور کلی آمپر خروجی همه اینورترها از 160 آمپر شروع میشود، بنابراین شما بر روی هر دستگاه جوشکاری که دست بگذارید و مشخصات آن را مشاهده کنید خواهید دید که آمپر خروجی آن +160 آمپر است. آمپر خروجی اینورترهای آروا نیز از این قاعده مستثنی نبوده و از 160 آمپر شروع شده و تا 315 آمپر میرسد.
حال این که هرچه میزان آمپر خروجی پایینتر باشد، دستگاه قدرت کمتری دارد و در نتیجه برای مصارف خانگی مناسبتر است. به طور مثال اینورتر آروا 2114 که 180 آمپر است غالبا جهت انجام کارهای معمولی و جوشکاری های سبک در خانه ها و اماکن غیر صنعتی مورد استفاده قرار میگیرد در حالی که اینورتر 315 آمپر آروا مدل 2119 بهترین گزینه برای مصارف سنگین و صنعتی میباشد.
در این میان مدل هایی مثل اینورتر آروا 2111 یا اینورتر جوشکاری 200 آمپر توربو آروا مدل 2103 وجود دارند که آمپر خروجی آن ها برابر با 200 تا 220 آمپر است، این مدل ها چون تمام امکانات مدل های صنعتی را دارند و فقط قدرت آن ها پایینتر است به عنوان اینورترهای نیمه صنعتی معرفی میشوند که هم جهت استفاده در محیط های صنعتی مناسب اند و هم مصرف خانگی دارند.
سیکل کاری اینورتر آروا
سیکل کاری عدد یا بهتر است بگویم درصدی است که بر روی اینورتر جوشکاری آروا درج شده و در لیست مشخصات آن نوشته میشود و نشان دهنده میزان فعالیت مداوم دستگاه میباشد. مثلا در مشخصات اینورتر آروا 2111 سیکل کاری این دستگاه 70% بیان شده، این عدد نشان میدهد که شما میتوانید در مدت 10 دقیقه 7 دقیقه با دستگاه جوشکاری کنید و 3 دقیقه آن را در حالت روشن بگذارید اما جوشکاری نکنید.
اکثر اینورترهای آروا سیکل کاری بالایی دارند و شاید به همین دلیل است که توانسته اند عنوان پرفروش ترین اینورتر جوشکاری را در بازار ایران کسب کنند زیرا همانطور که میدانید سیکل کاری بالا بر روی سرعت عمل شما تاثیر میگذارد.
خرید اینورتر آروا با بهترین قیمت و همراه با گارانتی شرکتی
حالا که متوجه شدید برای خرید بهترین اینورتر آروا باید به چه نکاتی توجه کنید و چه ویژگی هایی را مد نظر قرار دهید، میتوانید با مراجعه به بخش فروش سایت قیمت به روز تمامی دستگاه های جوشکاری آروا را به همراه ویژگی ها و مشخصات کامل پرفروش ترین اینورترهای آروا مشاهده نمایید.
توصیه من به شما صنعتگران عزیز که تجربه چندانی در زمینه خرید اینورتر جوشکاری ندارید و نمیدانید کدام مدل بیشتر برای کار شما مناسبتر خواهد بود این است که ابتدا انتظاراتی که از یک دستگاه جوش دارید و همچنین هزینهای که میخواهید برای خرید این دستگاه صرف کنید را مشخص کنید. سپس شروع به مقایسه ویژگی ها و مشخصات اینورترهای آروا کرده و مدل های مناسب را شناسایی نمایید، سپس از میان آن ها همان اینورتری که با بودجه شما همخوانی دارد را بخرید.
این کار به شما کمک میکند تا با دقت بالا و بدون سردرگمی یک دستگاه جوش مناسب بخرید زیرا مثلا قیمت اینورتر اروا 2111 در مقایسه با اینورتر جوشکاری 200 آمپر مگا آروا مدل 2170 بالاتر است، در حالی که هر دوی این دستگاه ها قدرت یکسانی دارند و از نظر امکانات هم نسبتا مشابهند و مدل 2170 چون ولوم ARC FORCE ندارد با این قیمت عالی به فروش میرسد. پس اگر شما نیازی به این ولوم نداشته باشید میتوانید مدل 2170 را بخرید و یک خرید سودمند داشته باشید!
درباره کیفیت اینورتر آروا، طول عمر و گارانتی این دستگاه هم هیچ نگرانی نداشته باشید چرا که کمپانی آروا با برترین متریال ها و متدهای روز دنیا دستگاه های خود را تولید میکند و همه آن ها را با گارانتی به فروش میرساند.
بهترین آمپر خروجی و سیکل کاری برای اینورتر جوشکاری کدام است؟
آمپر خروجی و سیکل کاری دو مورد از مهمترین موارد در خرید اینورترهای جوشکاری هستند، در نتیجه دو سوال پرتکرار در زمان خرید اینورتر جوشکاری آروا سوال درباره آمپر خروجی و سیکل کاری مدل مورد نظر است. در ادامه به صورت جداگانه به بررسی این دو مورد خواهم پرداخت تا به این ترتیب شما عزیزانی که قصد خرید اینورتر دارید بتوانید بدون نیاز به پرسوجو و اتلاف وقت دقیقا بر روی همان مدلی که متناسب با نیاز شما ساخته شده دست بگذارید و با خیالی آسوده آن را خریداری کنید.
آمپر خروجی اینورتر آروا
به طور کلی آمپر خروجی همه اینورترها از 160 آمپر شروع میشود، بنابراین شما بر روی هر دستگاه جوشکاری که دست بگذارید و مشخصات آن را مشاهده کنید خواهید دید که آمپر خروجی آن +160 آمپر است. آمپر خروجی اینورترهای آروا نیز از این قاعده مستثنی نبوده و از 160 آمپر شروع شده و تا 315 آمپر میرسد.
حال این که هرچه میزان آمپر خروجی پایینتر باشد، دستگاه قدرت کمتری دارد و در نتیجه برای مصارف خانگی مناسبتر است. به طور مثال اینورتر جوشکاری 180 آمپر آروا مدل 2114 که 180 آمپر است غالبا جهت انجام کارهای معمولی و جوشکاری های سبک در خانه ها و اماکن غیر صنعتی مورد استفاده قرار میگیرد در حالی که اینورتر جوشکاری 315 آمپر آروا مدل 2119 بهترین گزینه برای مصارف سنگین و صنعتی میباشد.
در این میان مدل هایی مثل; اینورتر جوشکاری آروا 2111 یا اینورتر جوشکاری 220 آمپر آروا مدل 2102 وجود دارند که آمپر خروجی آن ها برابر با 200 تا 220 آمپر است، این مدل ها چون تمام امکانات مدل های صنعتی را دارند و فقط قدرت آن ها پایینتر است به عنوان اینورترهای نیمه صنعتی معرفی میشوند که هم جهت استفاده در محیط های صنعتی مناسب اند و هم مصرف خانگی دارند.
سیکل کاری اینورتر آروا
سیکل کاری عدد یا بهتر است بگویم درصدی است که بر روی اینورتر جوشکاری آروا درج شده و در لیست مشخصات آن نوشته میشود و نشان دهنده میزان فعالیت مداوم دستگاه میباشد. مثلا در مشخصات اینورتر آروا 2111 سیکل کاری این دستگاه 70% بیان شده، این عدد نشان میدهد که شما میتوانید در مدت 10 دقیقه 7 دقیقه با دستگاه جوشکاری کنید و 3 دقیقه آن را در حالت روشن بگذارید اما جوشکاری نکنید.
اکثر اینورترهای آروا سیکل کاری بالایی دارند و شاید به همین دلیل است که توانسته اند عنوان پرفروش ترین اینورتر جوشکاری را در بازار ایران کسب کنند زیرا همانطور که میدانید سیکل کاری بالا بر روی سرعت عمل شما تاثیر میگذارد.
1. اینورترهای آروا که در فروشگاه ابزار قشقایی به فروش میرسند، گارانتی شرکتی دارند یا فروشگاهی؟
- تمام اینورترهای متعلق به برند آروا که در فروشگاه ما موجودند گارانتی شرکتی دارند.
2.چه عواملی بر قیمت اینورتر جوشکاری تاثیر میگذارند؟
- مهمترین عامل، قدرت خروجی است! با مقایسه قیمت اینورتر اروا 160 امپر و قیمت دستگاه جوش آروا 300 آمپر قطعا خودتان متوجه این موضوع خواهید شد.
3. آیا از اینورترهای آروا که مصرف نیمه صنعتی دارند میتوان برای عملیات جوشکاری سنگین استفاده کرد؟
- این دستگاه ها برای جوشکاری های خیلی سنگین مناسب نیستند.